Valborg, valborg, valborg

Jaja, ja. Så var jag där igen. Första maj. Trött, bakis och med en liten ångestladdad tillbakablick på gårdagen. Déjà Vu.
Kvällen började plan- och traditionsenligt med grillning. Yey. Glada och spralliga fick vi till denna ritual låna Johnny Idols mammas kondo ute på Edsgatan. Fantastiskt vackert ställe med en utsikt över vattnet.

Dock blev vårt umgänge något mindre än vad vi räknat med. Folkskaran som från börjat var tänkt som fler än tvåsiffrigt blev till slut endast nere på sex tappra själar. En intressant konstellation människor som vi vanligtvis inte umgås allt för ofta med. Okej, Johnny Idol med Lucky Lina var ju där, men annars var skocken relativt ny och fräsch. Där var C'Ceal O'Neill, Lawrence Groomer och Sam I. Johnson. Kul

Vi åt, skrattade och hade så där supersvenskt gemytligt i sommarstu...hrm..förlåt...villan. Sedan fortsatte kvällen med en mellanlandning på North Beach innan vi nådde vår slutdestination; Koriander. Våra vänner från Ballroom var där med sponsring igen och självklart var vi tvungna att ställa upp även denna gång.

Dessutom anslöt Tifany Are till sällskapet med blandad förtjusning... Nog sagt.
Hur som helst hade jag i alla fall en perfekt berusning på gång men tog dumt nog en extra kanna öl med Johnny och resten av kvällens minnen är fortfarande väldigt vaga. Over and out.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0