Om Wegerup hade en balle...

Okej, har nyligen bevittnat Inter vinna Serie A. Oavsett positivt/negativt är jag imponerad över mig själv hur jag kunde vara så otroligt engagerad av slutstriden i denna ligan som jag bara följt via sporadiskt text-tv-tittande och goalwirande. Jag levde mig in helhjärtat och höll fjärkontrollen i ett nerövs och krampaktigt tag. Som den lill-fingernagel av Juventino jag är visste jag knappt vilket ben jag skulle stå på. Roma eller Inter, Inter eller Roma, Roma eller inte? Svårt. Mycket svårt.
Ganska snabbt insåg jag dock att jag gärna såg Inter dribbla och snubbla bort ännu en titel, en riktig titel. För ärligt talat har ju de två senaste ligasegrar inte varit värda att kallas Scudettos över huvudtaget. Först fick de ju, bokstavligt talat, Juventus titel '06 och i fjol var hela ligan av Bournemouth-klass på grund av muthärvor och annat. Årets kallas ju förvisso redan Zcudetto, så jag vet inte om den egentligen räknas heller?
Hur som helst blev det ett anti-klimax. Inter lyckades vinna med nödrop och små-klassiska Parma förpassades ner till den än mer ointressanta Serie B. Milan missade visserligen Champions League-platsen men faktum kvarstod, äckliga Inter vann mästerskapet å nyo och jag tycker lite synd om min älsklingspoet Marcus Birro som inte får stoltsera med sin Totti-tröja i sommar mer än till ett EM-guld möjligtvis.
Ur svensk, massmedialsynvinkel kunde manuset dock inte blivit bättre skrivet. Zkadade Zuper-Zlatan fick hoppa in i mitten av andra halvlek, dunka in två baljor och bli magisk matchhjälte. Zannzlözt och Zagolikt Ztort! Förväntar mig inte några spaltmeter utan i stället Zpaltkilometer av Ztora Zätan i morgondagens kvällsprezz. När mäztaren slog in 1--0 såg jag direkt framför mig hur hela Aftonbladet-redaktionen gjorde i brallan. Undantag för Jennifer Wegerup som i stället fick uppleva multipla orgazmer som hette duga. Hade hon haft en balle hade Viagra varit helt överfödigt och i stället framstått som små oskyldiga Vicks Blå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0