Pl-sittning hos herr Tompasus

Så kom den äntligen.
Den omtalade och mytomspunna PL-sittningen ägde rum i lördags på kvarteret Pratkvarnen hos herr Tompasus. Och jag måste säga att den blev över förväntan!
Men å andra sidan kunde ju inte en showande herr Prata i högform kombinerat med grym övertändning hos resterande tramsligan sluta med annat än en virtuos succé.
För brukar sällskapet vara underhållande utan lyckodrycker inblandade så förlängde de sannerligen mitt liv avsevärt efter en kväll som denna med mängder av sprakande fluidum.
Extra trevligt var det också att den förlorade dottern, fröken Sambo, hade hittat upp till bergets topp igen. Med henne inkluderat var the mafia of tomfoolery var lika komplett som 60-talets fotklan med Hamato Yoshi inberäknad.

Cred även till vår käre Tompasus för en överraskande städad lägenhet. Så pryd att tändsticksmannen Roy Waller måste gått en berserkargång där innan vi hann anlända.
Notera att värden i fråga medvetet dränks i komplimanger här ovan. För resterande kvällen var nämligen inte alls snäll mot våran guldmunksstipendiat. "Synd att en så vacker säng aldrig får utnyttjas till dess egentliga ändamål" var ett av de mildare utrycken som användes för att sparka på den redan golvade munken.
Råttet var sedan mågat när undertecknad själv syntes i sällskap med fru SI. Samma kvinna som Tompasus så innerligt haft en oömsesidig crush på under andra halvan av sitt vuxna liv. Låt säga att våra blickar inte har korsat ännu, trots att jag förtvivlat förklarat mig oskyldig.
Most likely to be continued ...

Bilder från spektaklet:
   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0