Back in business but milt bakfull

Lagomt sliten efter gårdagens bravader och spektakel är jag nu tillbaka på redaktionen. Det känns om jag inte jobbat på evigheter och kanske är det just därför alla sysslor går i ultrarapida hastigheter. Det kan dock finnas mer tänkbara förklaringar som exempelvis en mild överhängdhet.

Herr Skjorta och doktorn är i alla fall här och förgyller arbetsdagen för mig. Det är en fruktansvärt tur jag har dessa två tramsfigurer runt om kring som livar upp atmosfären och tar mig igenom besvärliga dagar som denna.
Skönt också att vi inte har allt för mycket att göra denna söndag. Ska snart ringa på lite alpina framgångar och efter det tänkte jag gå hem och bädda ner mig.

För det är konstigt vad min bakfylla har förskjutits de senaste helgerna. Jag är nämligen fullständigt klar i skallen när jag vaknar, men sedan, ju längre dagen lider, blir jag bara allt mer seg och hängig. Ett minst sagt märklig utveckling som ska analyseras närmare med min egen friskvårdsspecialist, fru Träna, och se vad hon kan komma med för lösning. Tills vidare är det dock bara att bita i den sura fallfrukten och kämpa på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0