Avnjutning av hirslåda med squash+aubergine



Njuta. Något som bör vara synonymt med varje äten måltid.
Men i dags fanns inte en tillstymmelse till sköna känslor efter lunchen.

Det hade varit okej om händelsen hade ägt rum i bamban, där sådana här sura uppstötningar är ganska vanligt förekommande. Men nu serverades maten i stället hemma på trygg och säker mark!
Min personlige kock, Danibanani om ni så vill, hade gått vegetariskt och lagat till en Hirslåda med squash och aubergine. Smaskens...

Nu kan det ju möjligen var så att min mentala del är förinställd på att avstöta allt sånt här nonsens utan kött. Men hur som helst var det ingen succé och jag hoppas aldrig mer få upprepa denna hemska smakupplevelse.

Receptet finns här eller här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0